Julhjälp

Har fått ett extra jobb inför jul. Ska vara i en mer traditionell blomsterbutik i grannorten. Det blir två till tre veckor men alltid något. Får vara med i julruschen med allt vad det innebär.                     Var där och träffade chefen och hela gänget alla var så trevliga o öppna, precis som på handelsträdgården. Börjar en vecka in i december. . . . . bara suga åt mig all inspiration och njuta. 

Lågsäsong

Just nu är det lågsäsong på min arbetsplats. Det betyder att jag är ledig betydligt mer är i våras. Jag hoppas att det snart drar igång med julförsäljningen så man får mer tid i butiken. Det är så himla mysigt med allt julpyssel och pynt. Just nu samlar jag på mig inspiration från andra kollegor på instagram, tidningar och naturen. Det räcker ofta med att ta en promenad för att man ska hitta material att pyssla och dekorera med. En stor favorit, som man dock inte hittar på promenader, är dessa små och stämmningshöjande ljusslingor, gärna batteridrivna så blir friheten större. 
 
Har börjat göra om min pysselhörna i källaren, kommer bli fint när allt är klart. Så gött att ha en egen vrå hemma att greja och utveckla tekniker på. Där kommer jag att göra alla mina julpyssel. Lägger ut bilder när mina adventsplanteringar är klara, kanske kan JAG inspirera någon...

RSS 2.0