Examensbinderier

 
Sorgdekoration, vissa justeringar gjordes efter fotografering.
 
 
Brudbukett
 
 
Corsage
 
 
Konstruktionsbukett
 
Detta var de stora praktiska uppgifterna plus tekniklådan där man skulle göra trådning, gaffelskaftning och floratejpning av olika material.
Dokumentation på två av dessa praktiska uppgifter, en inlämning på växtinredning, företagsekonomi samt ytterligare två teoriprov under slutprovsveckan.
Har gjort mitt yttersta varje dag av utbildningen.....och det gav verkligen resultat i betygen!!

Skräckblandad förtjusning

En tuff vecka är till ända. Jag har övat hela veckan på alla moment som kommer på provet. Det som har varit mest frustrerande har varit att komma på alla olika tekniska lösningar men nu tror jag att det mesta är under kontroll. Ska bli spännade och se blommaterialet på tisdag, och om allt som är beställt dyker upp och att det håller de färger som är beskrivet på beställningen. Det är en riktig maraton-vecka som väntar men det känns ganska bra nu....så på måndag kavlar vi upp ärmarna och kör!!!

Slutklämmen

Nu har jag varit på skolan två av de sista fem veckorna och slut proven närmar sig. Veckorna som gått har vi repeterat och övat på både brud- och sorgbinderi, med riktigt bra omdömen! Kommande vecka blir det konstruktionsbuketter som ska övas, hoppas jag hittar någon bra modell att genomföra på provveckan som kommer efter denna. Helgen som varit har jag skrivit rapporten på sorgbinderi ska göra detsamma på ett brudbinderi. Det ska sedan genomföras under prov-veckan med andra praktiska och teoretiska kunskapstest.
 
Här kommer lite bilder från de två övningsveckor som passerat.....(utan kommentarer, har tillräckligt mycket att dokumentera inför alla prov så tiden räcker inte.)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0